Ruben Loendersloot

Loendersloot Advies is begin 2008 opgericht door Ruben Loendersloot. Ruben heeft ruim 15 jaar ervaring bij zowel overheid als adviesbureaus. Ruben LoenderslootHet werkveld is in die periode altijd gerelateerd geweest aan verkeer, vervoer, communicatie en ruimtelijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. De combinatie van enthousiasme, gedrevenheid, netwerken en resultaatgerichtheid zijn kenmerkend voor aanpak van opdrachten door Loendersloot Advies. Door de opleiding aan de toenmalige Verkeersacademie is er naast een ruime schat aan vakinhoudelijke kennis ook veel aandacht aan de communicatieve kant.
Loendersloot advies kan door de flexibele organisatievorm snel inspelen op vragen uit de markt. Of het nu gaat om een second opinion of dagelijkse beschikbaarheid voor vraagstukken op het gebied van verkeer en vervoer, de dienstverlening wordt altijd door een medewerker met de juiste competenties en vaardigheden aangepakt.

Loendersloot Advies is onderdeel van de Loendersloot Groep

Ruben Loendersloot 06-51328082